A termék a kosárba került

Bemutatkozás

Egy közgazdász, és egy informatikus 2011-es szilveszteri ötlete volt, hogy egy új, színvonalas magyar webáruházat hozzon létre. Az eltelt időszak rengeteg beszélgetése különböző emberekkel, termelőkkel, vásárlókkal napról napra erősítette bennünk az elhatározást, hogy szükség van Magyarországon egy igazi, hazai webáruházra. Sok munka, át nem aludt éjszaka után 2013 elejére jutottunk a megvalósítás folyamatának végére. Jelenleg vállalkozásunk több mint négyéves múltra tekint vissza, így kijelenthetjük, hogy ott voltunk az első három közt, akik ebben a profilban induló webáruházat adtak át a vásárlóknak Magyarországon.

A Magyar Kosár létrehozása egy eszköze a XXI.század globalizált világában annak, hogy Magyarország sorsa újra a magyar emberektől függjön. Célunk többek közt egy olyan új, tudatosan gondolkodó és cselekvő közösség létrehozása, amely vásárlása során a magyar termelők és gyártók termékeit és szolgáltatásait választja más alternatívákkal szemben. Ezzel nemcsak  minőségi, egészséges magyar termék kerül a tisztelt vásárló asztalára, hanem a hazai termelőt is támogatja, ezáltal gazdaságunkat fejleszti. Ez segít mindenkit a gazdagabb kollektív jövő építésében, a magyar értékek megbecsülésében, felemelésében, kultúránk ápolásában.

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy kezdeményezésünk nem a külföldi piacgazdaság ellen irányul. Saját gondolataink szerint elismerjük azon külföldi termékeket, melyek bármilyen vásárlói igény alapján szükségesnek minősülnek, elismerendőnek, vagy a magyar piacon nem fellelhetőnek (pl. alapanyagok) bizonyulnak.

Innovatív csapatunk és meglátásaik eredményeképpen az oldalnak XXI. századi felületet, technológiát, könnyű kezelhetőséget, barátságos, hazai érzésvilágot kölcsönöztünk, mely reményeink szerint központi szerepet fog betölteni a magyar virtuális piactérben.

Szeretnénk egy egyedülálló minőséget, dinamikusan fejlődő változatosságot felmutatni a hitvallás megtartása mellett. Éppen ezért folyamatosan tárgyalunk a lehetséges leendő partnerekkel, hogy minél színesebb kínálattal tudjuk kiszolgálni az igényeket, ugyanakkor szeretnénk valódi értékesítési lehetőségeket biztosítani a hazai termelők számára.

Reméljük, hogy a webáruházban, a közösségben történő barangolás közben sok értékes tapasztalattal, élménnyel, termékkel gazdagodik, melynek következményeként törzsvásárlóink közt, közösségünk tagjaként üdvözölhetjük Önt!

Csatlakozzon hozzánk, támogatva ezzel közös céljainkat - vásároljon Ön is Igazi Hazait!