A termék a kosárba került

Fizetési tájékoztató letöltése (pdf) Fizetési tájékoztató GYFK letöltése (pdf)

Fizetési módok 
 
Milyen módokon fizethetek?

1. Készpénz: Az egyik leggyakrabban választott fizetési mód, viszont csak személyes átvétel esetén választható.

2. Utánvét: Készpénzes fizetési lehetőség csomagátvételkor

3. Bankkártyás fizetés: Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A CIB Bank a kártyával fizető vásárlók számára is többletszolgáltatásokat biztosít, amelyek segítségével egyszerűbb és gyorsabb úton zajlik a tranzakció, illetve további kényelmi szolgáltatások teszik kényelmesebben nyomonkövethetőbbé az online végzett tranzakciókat:

 • A bankkártyával történő fizetés díjmentes a vásárló számára.
 • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat
 • Az adatok védve vannak a nemzetközi elvárásoknak megfelelő, auditált biztonsági rendszerek által.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján a megrendelés befejezésekor.

Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait (tranzakció azonosító, engedélyszám)!
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá!
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót (pl. Chrome, Firefox)!

Elfogadott kártyák:

MasterCard

Maestro

Visa

Visa Electron

FIGYELEM! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál!

A fizetés folyamata:

 1. A vásárló a kereskedő internetes oldalán a bankkártyás fizetési mód kiválasztását követően átkerül a CIB Bank biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára. A CIB Bank fizetőoldal adattartalma titkosított és védett, tartalmáról a kereskedő sem szerez tudomást.
 2. A tranzakció során a kártyaszámot, a kártya lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláírás csíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot szükséges megadni.
 3. A tranzakció elindítását követően a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége, fedezeti és vásárlási limit kerül ellenőrzésre a kártyakibocsátó bank által.
 4. Amennyiben a kártyaadatok az ellenőrzést követően megfelelőnek bizonyulnak, a fizetendő összeget a bank zárolja a kártyán. Az összeg számlán történő terhelése számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be.


Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

4. Előre utalás vagy banki befizetés

Ennek a fizetési módnak a kiválasztása esetén a rendelésével egy időben kap egy automata emailt, amelyben a banki utaláshoz szükséges adatok szerepelnek. Amennyiben elutalta részünkre a rendelésének ellenértékét (ha bizonyítja bizonylattal, mert sürgős a rendelése, máris megindítjuk a folyamatokat), és az beérkezett hozzánk, megkezdjük a rendelésének feldolgozását.

 5. PayPal

Interneten keresztül történő vásárláskor az egyik legbiztonságosabb megoldás, ha PayPal-en keresztül fizetünk. Mivel a PayPal számla nyitása ingyenes, érdemes létrehozni egy ilyet, hiszen ezen keresztül, a vásárlásokon kívül, nagyon kedvező költségekkel és nagyon gyorsan tudunk pénzt utalni a világ minden pontjára.