A termék a kosárba került

Békanő levendulás limonádé 0,5l PET

Békanő levendulás limonádé 0,5l PET
Békanő levendulás limonádé 0,5l PET blank

Értékelem:

(0,0)

Aktuális raktárszint:


Tulajdonságok:


Termelő/Gyártó:

Tikkadt Szöcske

Tájegység:

Alföld

Nettó ár:

219,69 Ft

Egységár:

559 Ft/l

279 Ft


Termék leírása

Békanő levendula - az idei nyár új íze, amint mindenképp meg kell kóstolnod

A Békanő - levendula egy új magyar limonádécsalád első tagja. Különleges ízvilágát a természetes levendula és citromfű aromák kombinációja adja. Alacsony cukortartalommal készül, édesítőszer nélkül. Behűtve íze és illata a nyári levendula fesztiválok kellemes hangulatát idézi, amelyet most már bárhová magunkkal vihetünk.

Az igazság az, hogy a levendulát minden formájában szeretjük a fürdőolajtól a levendulás sütiig, és alig várjuk a nyarat, hogy behűthessük kedvenc házi készítésű levendulás limonádénkat (persze még ennél is jobb a levendulás sör, amiért gyakran kocsiba ülünk és meg sem állunk Tihanyig). A levendulás Békanő receptúrájának összeállításánál is a saját jól bevált házi receptből indultunk ki. A palackban a frissen facsart citrom aromáját a valódi citromlé és a természetes citromfű aroma frissessége adja vissza. Nagyon szeretjük a harmóniát, amit a levendula és a citromfű kombinációja alkot. A levendula virágos édességét szépen lekerekíti a citromfű friss fanyarsága. Egyszerű a recept, és nem túl édes, hogy ne bűnözzünk vele olyan nagyon. A Békanő első ízeként azért ezt választottuk, hogy minél többen megkóstolhassák, milyen a jó levendulás limonádé, amiből annyit ihatsz amennyi csak jól esik. Csak bátran, hidd el, nem kell félned, hogy...

Mit kell tudni az összetevőkről?

A víz alapvető hozzávaló, és egyáltalán nem mindegy milyen minőségű. A Békanőt kiváló, közel ásványvíz minőségű vízzel palackozzuk egy kis Duna-Tisza közi településen. Az ital gyümölcstartalma 3%-os, amely egy jó minőségű szicíliai citromsűrítményből származik. Igyekeztünk eltalálni az optimális szénsav tartalmat, azt akartuk, hogy ne legyen orrba vágóan csípős, de azért legyen benne erő. A két fő ízesítő a természetes levendula és citromfű aroma. Szerintünk igazán jó párost alkotnak együtt, a levendula virágos édességét szépen lekerekíti a citromfű friss citrusos aromája. Az ital világos rózsaszín színét a természetes feketerépalé adja.


Összetevők

  • víz
  • cukor
  • citromlé sűrítményből
  • szén-dioxid (min.400mg/100ml)
  • természetes levendula-citromfű aroma
  • színezék: fekete répalé sűrítményből
  • étkezési savak: citromsav
  • Tartósítószer (Na-benzoát, Kálium-szorbát)

Kapcsolódó termékek


Hozzászólások

Összesen: 0